Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του Big Brother

December 26, 2020


Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother, όπου οι τηλεθεατές την ανέδειξαν νικήτρια με αποτέλεσμα να πάρει…


Διαβάστε περισσότερα...

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother, όπου οι τηλεθεατές την ανέδειξαν νικήτρια με αποτέλεσμα να πάρει και το χρηματικό έπαθλο.

Εντύπωση ωστόσο, είχε κάνει το γεγονός πως μετά το παιχνίδι έκλεισε το προφίλ της, κάνοντας το προσωπικό. Βέβαια, αυτό πριν από μερικές ώρες άλλαξε.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο έγραφε τα πιο όμορφα ευχαριστώ για όσους την στήριξαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν.

Ενώ στην λεζάντα της έγραψε:

«ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΊΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΜΗΝΎΜΑΤΆ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΈΤΡΗΤΕΣ ΣΑΣ ΓΛΥΚΈΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΆ ΒΙΝΤΕΆΚΙΑ, ΔΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΉΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ..ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΈΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΌΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ, ΔΙΆΣΗΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ, ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΈΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ>ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΈΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΚΎΠΡΙΟΥΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΊΑ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΟΥΗΔΙΑ ΙΤΑΛΙΑ >ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΈΤΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΕΣ ΟΜΆΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΏΝ/ΑΝΘΡΏΠΩΝ: FAN PAGES FAN CLUB, FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE, ΤΙΚ ΤΟΚ,

ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΜΕΛΗ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ… ΜΑΖΊ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΕ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ.ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ…ΖΗΤΆΩ…ΕΑΝ ΞΕΧΝΆΩ ΚΆΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ..ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΜΟΥ..ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΕ ΌΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΈΧΩ…ΒΟΉΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ.

ΔΕΝ ΥΠΈΡΒΆΛΛΩ ΕΛΕΓΑ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΚΟΎΓΑΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ…ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΔΊΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΜΟΥ…ΌΜΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ..ΠΩΣ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ…ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΊΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ….ΔΆΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΣ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΩΩΩΩΩΩΩ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ.ΓΈΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΈΛΙΩΣΕ Ο ΠΑΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΘΆΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ..ΈΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΈΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ…ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗ ΛΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ»

Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη Instagram

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας στο Love it μετά το Big Brother

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Πάντα ενδιαφερόμουν να μιλάω με τον κόσμο. Έβρισκα αφορμή. Δεν είδα ποτέ το έπαθλο ως χρηματικό, αλλά ως έπαθλο αγάπης. Το παράπονό μου ήταν πως δεν με κατανόησαν, γιατί ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Τους δικαιολογούσα πάρα πολλές φορές. Τους έδωσα φροντίδα. Ένιωθα πως θα πάω σε ένα σπίτι, θα είμαστε όλοι εκεί και θα είναι και η ώρα που η Άννα Μαρία θα παίξει. Θα χαρεί/ Ήταν φορές που έπαιξα και γέλασα. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πέρασα έντονες δύσκολες στιγμές.

Έχω λάβει τόση αγάπη από όλο τον κόσμο. Έχω άγνοια. Δε ξέρω ποιος με συμπαθεί και ποιος με αντιπαθεί. Δε μου αρέσει η λέξη “μισώ”. Αν με κάνετε αν νιώσω όμορφα θα σας κάνω να περάσετε ακόμη πιο όμορφα.

Ειλικρινά πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα. Να είμαστε όλοι μονιασμένοι. Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου. Ένιωθα πως τις κατέστρεφαν με τη συμπεριφορά τους και παρόλα αυτά τους δικαιολογούσα. Φυσικά θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος. Μου έλειψε η αγάπη από τους συγκατοίκους μου. Από το πρωί σηκωνόμουν με το χαμόγελο και τους πείραζα. Μετά κάτι γινόταν. Έκανα αυτά τα παράξενα και κάποιος κόσμος νόμιζε πως τρελάθηκα.

Καλό είναι να μιλάς στον εαυτό σου, για να ξέρεις τι σου γίνεται. Προσπαθούσαν να με κάνουν να πιστέψω πως είμαι τρελή. Τους έλεγα πως θα με κάνετε να το πιστέψω πως είμαι τρελή και μετά θα γίνει εδώ της …τάνας.

Σε αυτούς που λένε πως έπαιζα θέατρο συνήθως λένε πως όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις συνεχόμενα… Θέατρο, θέατρο. Είναι αυτός που κάνει το θέατρο. Δεν έβλεπαν την καμπούρα τους και πάντα τους δικαιολογούσα. Ήμουν η μοναδική παίκτρια που δε ρώτησα ποτέ συμπαίκτη μου αν με ψήφισε. Έχω σκεφτεί πως θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Τους φίλους και τους γνωστούς που ξέρω. Και ένα σωρό αγνώστους που θέλουν βοήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.