Πεθαίνει ένας Έλληνας και πάει στην κόλαση

March 6, 2020


Πεθαίνει ένας Έλληνας και πάει στην κόλαση. Τον βλέπει ο διαβολάκος της υποδοχής και του λέει:«Εδώ είναι ένα παράλληλο σύμπαν και επειδή η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη μπορείς να πας ελεύθερα σε όποια χώρ…


Πεθαίνει ένας Έλληνας και πάει στην κόλαση. Τον βλέπει ο διαβολάκος της υποδοχής και του λέει:

«Εδώ είναι ένα παράλληλο σύμπαν και επειδή η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη μπορείς να πας ελεύθερα σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλεις».

«Ωραία, θα πάω στη Γερμανία που δεν έχω πάει» λέει ο Έλληνας.

Τον πάει ο διαβολάκος έξω από την Γερμανία και τους βλέπει όλους μαύρους. Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα του λέει ένας άλλος Έλληνας:
«Φύγε από εδώ γρήγορα, πήγαινε αλλού… εδώ είναι δράμα… κάθε μέρα στις 12:00 έρχονται μας παίρνουν και μας σιγοψήνουν στον φούρνο για μισή ώρα….»

«Απίστευτο, και δεν γλυτώνεις με τίποτα;» ρωτάει ο άλλος.
«Εδώ είναι Γερμανία, γνωστοί σαδιστές… δεν γλυτώνεις ούτε δευτερόλεπτο…»

Αγχωμένος ο Έλληνας λέει στον διαβολάκο να τον πάει στην Σουηδία.

Τον πάει ο διαβολάκος έξω από την Σουηδία και τους βλέπει όλους με πρισμένα χέρια. Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα του λέει ένας άλλος Έλληνας:
«Φύγε από εδώ γρήγορα, πήγαινε αλλού… εδώ μας έχουν και κόβουμε ξύλα ασταμάτητα για 15 ώρες το 24ωρο»

«Και δεν μπορείς να γλυτώσεις με τίποτα;» ρωτάει ο άλλος.
«Αστειεύεσαι εδώ είναι Σουηδία, γνωστοί για την οργάνωσή τους… δε γλυτώνει κανένας»

Τρελαμένος ο Έλληνας λέει στον διαβολάκο να τον πάει στην Ελλάδα.

Τον πάει ο διαβολάκος έξω από την Ελλάδα και τους βλέπει όλους χαλαρούς να τρώνε σουβλάκια. Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα φωνάζει έναν Έλληνα και τον ρωτάει:
«Τι γίνεται, τι τιμωρίες έχουν εδώ»

«Άστα φίλε εδώ έχει τις χειρότερες τιμωρίες… εδώ να φανταστείς κάθε μέρα στις 12:00 έρχεται ένας με ένα σφυρί και μας χτυπάει τα κάκαλα για μισή ώρα και στις 20:00 έρχεται ένας άλλος και μας ταΐζει κοπριά από γουρούνια…»

«Ναι αλλά δεν σας βλέπω καθόλου δυστυχισμένους. Μουσικούλα ακούω, φαγάκι βλέπω» λέει ο άλλος.

«Αφού μας ξέρεις εμάς τους Έλληνες, είμαστε έξω καρδιά!!! Άλλωστε εδώ είναι Ελλάδα, πότε χάνεται το σφυρί.. πότε τελειώνει η κοπριά….»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.